loading...

خطی بر صفحۀ آسمان

شخصی

بازدید : 3
سه شنبه 22 بهمن 1403 زمان : 10:56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خطی بر صفحۀ آسمان

مراحل

۱- با قابلمه بزرگه آب جوش میارم آبکش فلزی رو میذارم روی بخار، ۵ تا سیبزمینی متوسط پوست کنده و نصف شده و ۲تا تخم مرغ رو میذارم رو بخار یک ساعتی بخار پز بشه.

۲- یکی از سیبزمینیهای پخته با دوتا تخم مرغ آبپز رو الویه میکنم میذارم کنار. کلا نکته انحرافی بود :D

۳- باقی سیبزمینیها رو داخل ماهیتابه فلزی با گوشتکوب میکوبم.

۴- ۳تا تخم مرغ میشکونم یکم ادویه اضافش میکنم (زردچوبه و شوید خشک و فلفل سیاه و نمک) و هم میزنم. اضافه میکنم به سیب زمینی کوبیده شده و باز میکوبم.

یک پیاز هم یا رنده میکنم با الک آبشو میگیرم یا خورد نگینی میکنم و اضافه میکنم به مایه.

۵- سه تا ماهیتابه تفلون تهشون روغن میزنم. کل مایه کوکو رو ته ماهیتابه‌ها پهن میکنم و مسطح میکنم. هرچی باریکتر بهتر. با کفگیر چوبی به صورت گل ۵پر برش میدم (یک دایره وسط میبرم و حلقه‌ی دورش رو با ۴ برش به ۵ پر مساوی تقسیم میکنم) تا کوکوها رو راحت بشه برگردوند.

۶- زیر کوکوها حداقل یک ساعت باید با شعله کم بپزه تا بشه برشون‌گردوند. ۵ دقیقه از این یک ساعت باید شعله زیاد باشه تا زیر کوکو بگیره خودشو. بعد که زیر کوکو گرفت خودشو با دوتا کفگیر فلزی همه تیکه‌های کوگو رو پشت و رو میکنم و روی دوم هم یکی دو ساعتی زمان میخواد روی شعله ملایم بگیره خودشو و مغزپخت و کریسپی بشه.

بدک نشد فقط مرحله رنده کردن پیاز و مرحله سرخ کردنش اشک آدمو در میاره. خیلی سخته.

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 2

آمار سایت
  • کل مطالب : 30
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 1
  • بازدید کننده امروز : 2
  • باردید دیروز : 2
  • بازدید کننده دیروز : 3
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 9
  • بازدید ماه : 317
  • بازدید سال : 998
  • بازدید کلی : 91784
  • کدهای اختصاصی